INNSIKT > Har du en god penn, interesse for teknologi og et øye for historiefortelling?

Har du en god penn, interesse for teknologi og et øye for historiefortelling?

Vi ser etter deg som kan jobbe 20%, som liker å skrive, og som har erfaring fra sosiale medier.

Semine er et ambisiøst og innovativt selskap i rask vekst som jobber mot å revolusjonere finansfunksjonen gjennom kunstig intelligens og maskinlæring. Vi ønsker å styrke vår merkevare ytterligere, og ser derfor etter deg som har interesse for innhold- og gode historier, og som er god til å skrive og formidle tekster.

Du studerer gjerne journalistikk, media, kommunikasjon eller markedsføring i dag, eller har allerede en utdannelse innenfor en av disse fagfeltene, og ønsker å jobbe for oss i en 20% stilling.

Vi kan tilby fleksibel arbeidstid i et ungt, ambisiøst og fremadstormende selskap i sterk vekst. Du får muligheten til å jobbe selvstendig og sette din egen agenda, og ditt eget preg på vårt innhold. Vi er et lite, men hyggelig markedsteam, som jobber tett sammen og som du vil bli en del av. I tillegg vil du ha kontakt med andre interne og eksterne stakeholdere i Semine-familien.

Oppgaver:

Produksjon av innhold og publisering/posting i eide digitale flater på tvers av websider og våre sosiale medier-kanaler. Din hovedoppgave vil være å produsere og publisere innehold, sikre engasjement og synlighet organisk.

Typiske oppgaver vil være produksjon av pressemeldinger, nyhetssaker, ansattartikler, partnerartikler og tekster til nyhetsbrev. Du vil også bistå markedsavdelingen med korrekturlesing av annet innhold og tekster til bruk i sosiale medier. Vi har ambisjoner om å nå et globalt marked, og jobben vil derfor også inneholde oversettelse av innhold mellom norsk og engelsk.

Egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være effektiv, trives med å jobbe i høyt tempo og håndtere ad-hock oppgaver. Du må være selvgående og strukturert, en god relasjonsbygger og ha gode kommunikasjonsevner. Du er gjerne en som bidrar på tvers av avdelinger, og som ikke er fremmed for å hjelpe til selv med oppgaver som ikke nødvendigvis står i stillingsbeskrivelsen.

  • En svært god penn og evne til å skape kreativ historiefortelling
  • God formidlingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig – og visuelt.
  • Detaljorientert og nøyaktig
  • Interesse for teknologi

Erfaring:

Erfaring fra å skrive innhold og publisere i sosiale medier.  Det er et pluss hvis du også har jobbet med bilde og video til sosiale medier, har produsert og klippet filmsnutter. Samt jobbet med publisering via WordPress og/eller HubSpot (eller andre MA-systemer).

Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å få relevant arbeidserfaring med innholdsmarkedsføring og sosiale medier.

Du blir en del av et spennende scale-up miljø med en misjon om å revolusjonere finansfunksjonen med kunstig intelligens.

Interessert?

Send vår CMO, Hilde Nielsen,  noen ord om deg selv og din CV på epost: hilde.nielsen@semine.no

Her kan du lese mer om Semine og her kan du møte våre ansatte.