Møt ledelsen vår

Lene Diesen

CEO

Lene Diesen er administrerende direktør i Semine. Lene har bred erfaring fra IT-bransjen fra et teknologisk operativt perspektiv til strategisk toppledelse, nasjonalt og internasjonalt. Før hun kom til Semine i desember 2019, var Lene viseadministrerende direktør i Microsoft Norge og involvert i å lede Microsoft Norge gjennom den største begrensningsprosessen i selskapets historie. I tillegg har Lene hatt flere ledende stillinger innen prosjektledelse og rådgivning i Software Innovation og Tieto.

Jan Skjøy

COO

Jan er COO for Semine. Han begynte i Semine i mars 2020. Før han begynte i Semine, var Jan direktør for kundesuksess i Microsoft Norge, et segment av rådgivere og arkitekter som muliggjør og driver skyreisen, adopsjonen og digital transformasjon. Hans tidligere erfaring inkluderer stillinger som Senior Director og leder for Strategic Consulting i både Microsoft og Fast Search and Transfer, Business Manager i SAP og ulike roller i Telenor. I tillegg har Jan utvidet erfaring fra regnskapsbransjen med å drive eget regnskapsfirma.

Erik Diedrich

CFO

Erik er finansdirektør i Semine. Han begynte i Semine i april 2020 fra Energy Nets som startet opp i energisektoren. Erik's tidligere erfaring inkluderer utvidet erfaring fra Microsoft Norge hvor han hadde flere stillinger innen finans og salgskompetanse, og fra Deloitte hvor han jobbet som revisor.

Daniel Karlsen

Chief Commercial Officer

Daniel er Chief Commercial Officer i Semine. Daniel begynte i selskapet allerede i oktober 2017 og har bygget og implementert den kommersielle driften i Semine. Før han begynte i Semine har Daniel hatt flere markedsførings- og salgsposisjoner innen Software Innovation og Tieto hvor han jobbet som Sales Executive og hadde ansvar for å bygge og utføre salgsstrategien mot visse bedriftssegmenter i både privat og offentlig sektor. Daniel har bred erfaring fra å jobbe med programvaresalg i både nystartede selskaper og veletablerte selskaper og har jobbet internasjonalt for Montaag i San Francisco.

Kristian Hoff

Chief Technology Officer

Kristian begynte i Semine i september 2018 og er Chief Technology Officer ansvarlig for teknologien og utviklingen av SEMINE-plattformen. Før han kom til Semine i 2018, har Kristian jobbet 18 år i Solar og jobbet som programvareutvikler og arkitekt med fokus på ERP-systemer, integrasjoner og andre forretningsapplikasjoner.

Robert Kristiansen

Founder and Chief Innovation Officer

Robert er grunnlegger og innovasjonssjef i Semine. Robert grunnla Semine i 2016 etter å ha sett mangelen på automatisering i finans- og regnskapsindustrien. Robert har grunnlagt flere programvareselskaper og jobbet med mange større digitaliseringsprosjekter i Norden. Han solgte sitt programvareutviklingsserviceselskap (140 ansatte) i 2012 til Kongsberg Group som nå er en del av cognif.ai og Kongsberg Digital.