INNSIKT > Semine er vinneren av Mangfoldsprisen!

Semine er vinneren av Mangfoldsprisen!

I dag er vi litt ekstra stolte. Semine vant nemlig statens Mangfoldspris for mellomstore og store virksomheter i Agder.

 

I følge Integrerings- og mangfoldsdirektoratet deles denne prisen ut til virksomheter som har vist fremdragende innsats for å ta i bruk innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Dette er en pris vi både er stolte og veldig ydmyke for å motta.

Faktisk er det nesten litt rart å skulle motta en pris for noe som har gagnet oss så mye. Vi føler hverken at vi har ofret oss eller tatt store sjanser. Vi har simpelthen fått tilgang til en fantastisk ressursbase av dyktige mennesker, som har hjulpet Semine til å bli det det er i dag.

Vi vil derfor rette en stor takk til Kristiansand kommune og den innsatsen de gjør for norske innvandrere gjennom introduksjonsprogrammet. De fortjener denne prisen like mye som oss.

Gjennom introduksjonsprogrammet får oppstartselskaper som oss en unik anledning og støtte til å ta i bruk solid kompetanse fra innvandrere som ellers ikke ville vært synlige i arbeidsmarkedet. Dette kommer både den ansatte og hele organisasjonen til gode.

Introduksjonsprogrammet har allerede gitt oss en mangfoldig organisasjon med mye trivsel og verdiskaping. Nå ga den oss Mangfoldsprisen i tillegg! Vinn-Vinn.

Vi takker for prisen og ser fram til den nasjonale utdelingen hvor vi er med i konkurransen om å bli Årets mangfoldsvirksomhet 2021!